Duplo Methodiek ANTWERPEN

Inhoud

Werken met Duplo-Methodiek 13 en 20 maart 2020

De Duplo-methodiek, ontwikkeld door Marleen Diekmann en gebaseerd op het contextuele gedachtegoed van Nagy. 

 

 

Programma

Veel hulpverleners zijn zoekende over hoe zij in gesprek ‘datgene wat speelt’ op een respectvolle manier zichtbaar kunnen maken.
De duplomethodiek, ontwikkeld door Marleen Diekmann, is hierin een ontzettend krachtige methodiek. Het biedt tal van kansen om ieders unieke beleving recht te doen en om naar elkaar erkenning uit te spreken voor datgene wat is gebeurd en is geïnvesteerd. Het verleden, het heden én de toekomst kan tegelijk op tafel neergezet worden. Krachten, kwetsuren, de kijk naar zichzelf én naar anderen worden in het samen zoeken met de cliënt(en) zichtbaar én voelbaar.   Het beeld laat zien waar woorden vaak tekort in schieten.
Het is een methodiek dat zowel kinderen als volwassenen aanspreekt en die kan gebruikt worden binnen de context van hulpverlening en therapie, supervisie en teamvergaderingen.
Tijdens de workshop wordt het werken met de duplo-popjes uitvoerig gedemonstreerd en krijgen de deelnemers de kans om zelf intensief met het materiaal aan de slag te gaan.

Opleiders

Anne De Keyser
Contextuele psychotherapeute met een zelfstandige praktijk. Opleider en supervisor bij Leren over Leven, medestichtster van de Scheidingsschool en Context in beeld, opleider bij Rapunzel. Ruime werkervaring in de Bijzondere Jeugdzorg, in het werken met ouders en kinderen in (echt)scheidingssituaties en in het contextueel werken met de duplomethodiek, EMDR-th

Schrijf je in voor deze opleiding

Kies het aantal deelnemers.
Persoonlijke gegevens
Geboortedatum
E.g., 28/02/2020
Deze vindt u onderaan deze pagina onder "nuttige links".